Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Ağır sınıftaki davranışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Kuruluşda mevcut insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hava kontrol edilmelidir. 

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son merhale kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kebir kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Acil bir durumda hem yangın hem bile müstacel çıkış bapsı muhtevain düzenli olarak hizmet ve engellerin denetçi edilmesini ve bapların kendilerinde hasar Yangın Kapısı olup olmadığını belirleyen testleri gestaltlmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakın kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapılarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, boşluk ve menteşeler kontrol edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve Yangın Çıkış Kapısı kalitesine göre başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen taban amil kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı Yangın Çıkış Kapısı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page